Manieren om acne

Manieren om acne

Kwam de koude herfst.Echter, niet alleen één keer per jaar, het is tijd om te veranderen en de zorg van de huid.Met de komst van de herfst, hebben vaak gemerkt dat onze favoriete stijl van zwemmen en zonnebaden, volledig droge huid en haar en bescherming tegen UV – filters om het haar en de huid, die zo nodig te beschermen tegen UV-stralen, vooral in de zomer, wordt heel vaak over het hoofd gezien. Zo, de huid begint te schillen in plaatsen, duidelijk zichtbare rimpels, het haar wordt broos, slagroom, en misschien zelfs wel mee valt.

Home-hoe triviaal

Home-hoe triviaalDat de liefde van hun huid.Niet knippen in of reset granatieri (zoals ik in het verleden dat ik heb gezondigd), met de woorden: “Nou, nogmaals, de roodheid, peeling, en tan is niet alleen.En dat is niet genoeg!Zorgen over het goed omdat …. “In deze woorden natuurlijk, de avond dat veel .En je huid zacht en mooi, en onderworpen aan elke dag een groot aantal schadelijke gevolgen.Dus, de meest belangrijke zorg voor uw huid met liefde, en om te zien hoe het zal reageren op je hetzelfde.Laten we beginnen, zoals ze zeggen, herhaling-de moeder van leren. Regels van de zorg van de huid in de herfst: ‘s avonds wassen, gebruik dan alleen gekookt water waarin het gewenst is om, voeg het zout (. In een Kop kokend water op 1 theelepel zout). persoon kan gereinigd worden met een crème voor de droge huid.Als de irritatie van de huid, het zal ons helpen om te verwijderen van de slagroom met de honing.Voeg 1 theelepel lesioned, meng zorgvuldig, voordat de procedure.

Na het wassen aanbrengen

Na het wassen aanbrengenOp gezicht crème die u kunt toevoegen een beetje wortelsap of mountain ash.Als je een vette huid type, kun je beter kiezen voor een vetarme crème of hydraterende, op basis van water (gel, emulsies, serums).Voor de gecombineerde huid toegang tot de zorg voor de huid in combinatie: in gebieden met een droge of normale huid smeermiddelen voor de gebieden van vet – dat is, is een moisturizer voor de vette huid. U kunt een verzachtend masker: Meng 1 casecrown of wortelsap.Houd het masker 10 tot 15 minuten, verwijder papier doek en spoel af met warm water. Voor de droge metalen huid olie is een goed masker.Onder droge, denk ik dat de conditie van de huid in de herfst en de vette, normale, kunnen dergelijke incidenten.

Deze procedure vereist een volledige ontspanning, maar het effect is onmiddellijk zichtbaar. Dus, om een laag van minerale wol met een dikte van 1 cm en knip gaten in de neus en de mond.Voor Pamuk, eerder gebruikt verwarmd in een waterbad profilirana plantaardige olie.Olie kunt u toevoegen 1 verklede, kloppen kamille (1 theelepel per 100 g olie) en het sap van de mountain ash (1 theelepel) in.Doe de olie op katoen personen te dekken met een handdoek.Na 20 minuten het masker moet verwijderd worden met warm, dan koud water, beter – zwakke positie, lindebloesem.Herhaal dit proces voor misschien 1 – 2 keer per week. Dit is, misschien, de elementaire regels van de zorg van de huid in de herfst, nodig voor het herstellen en onderhouden van de normale toestand

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *